Azi:   EN English       
Confort: mobila pentru casa ta Confort: mobila pentru casa ta Confort: mobila pentru casa ta
 prima pagina despre noi contact ajutor
  

mobila la comanda


materiale


accesorii mobilier


conceptie si proiectare


sistemul de executie


·   sistemul de livrare


preturi, conditii de plata


garantia


Transport
Transportul produselor personalizate sau achiziţionate din cadrul magazinelor noastre este gratuit pe raza oraşului unde avem magazine. În cazul în care doreşti transport în afara oraşului o poţi face contra cost cu mijloacele noastre de transport sau poţi apela la alte firme de transport. După achiziţionarea produselor vom stabili de comun acord ziua şi ora la care să se facă livrarea în funcţie de disponibilitatea d-voastră. Pe durata transportului produsele noastre sunt asigurate, aşa că nu ai de ce să îţi faci griji.
Montaj
Montajul pieselor de mobilier este gratuit, iar echipele noastre de montatori se vor ocupa cu profesionalism de asamblarea acestora. Următoarele operaţiuni trebuie executate de către personal autorizat: branşamente la reţeaua de gaz natural sau lichefiat, branşamente la reţeaua de apă, branşamente la reţeaua electrică. În cazul chiuvetelor, cuptoarelor, plitelor şi hotelor încorporabile, ele vor fi montate, fără realizarea branşamentelor la reţeaua de apă, gaz sau electrică.
Condiţii şi limitări
Este de datoria clientului să se asigure că la data şi ora stabilită, echipa de montaj va avea acces în cadrul spaţiului de destinaţie şi că acesta este pregătit pentru instalarea fără întârziere a mobilierului.