Azi:   EN English       
Confort: mobila pentru casa ta Confort: mobila pentru casa ta Confort: mobila pentru casa ta
 prima pagina despre noi contact ajutor
  

mobila la comanda


materiale


accesorii mobilier


conceptie si proiectare


sistemul de executie


sistemul de livrare


preturi, conditii de plata


garantia


Mobila Bucatarie Confort, Pal

- Succesul cromaticii: mobilier realizat intr-o combinatie de[...]

Mobila Confort, Magazin Haine


Mobila Copii Confort, Panda


Mobila Hol Confort, PAL


 <  1  2  3  > 

Mobila la comanda pentru casa ta Iţi doreşti o casă mobilată aşa cum ai visat? Noi iţi propunem ca soluţie mobila executată la comanda. E suficient să apelezi la designerii firmei Trinom SRL. Angajaţii firmei noastre vor veni la tine şi iţi vor propune mobilierul care iţi place şi care se potriveşte cu dimensiunile camerelor tale. Nu va mai trebui să spargi pereţii ca să poţi aranja mobila, dar mai important este că vei avea mobila pe care o visezi.

Suntem un producător de mobilier din PAL melaminat şi MDF vopsit în diferite nuanţe. Producem modele în serie, cât şi mobilier personalizat pentru spaţii casnice, comerciale, hoteliere sau de utilitate publică. Produsele noastre sunt comercializate pe piaţă sub marca “Confort”.

Linia modernă de fabricaţie şi certificarea ISO 9001/2000 de managment al calităţii te asigură că serviciile şi mobilierul produs de noi respectă înalte standarde de calitate, ergonomie şi durabilitate. Am depus şi vom depune şi in continuare eforturi pentru ca cei care devin clienţii noştrii, atunci când rostesc numele firmei noastre să asocieze cuvintele “calitate şi profesionalism”. Dorim sa aducem satisfactie celor care comanda mobila de la noi.

Diversitate

Gama de mobilier este foarte diversificată, adresându-ne tuturor categoriilor de consumatori. Pe parcursul timpului ne-am lărgit considerabil gama de produse, producâd astfel: bucatarii, dormitoare, camere pentru copii, camere de zi, mese, comode, biblioteci, mese de birou, modele care sunt expuse în magazinele noastre de prezentare.

Noi incercăm pe cât posibil să satisfacem dorinţele clienţilor în materie de mobilier de aceea întotdeauna venim cu idei noi, cu modele cât mai diversificate şi moderne, dar în acelaşi tip de o calitate superioară. In gama de mobilier Confort suntem siguri că veţi gasi sigur un model care sa fie pe gustul tau.

Tu alegi

Dacă doreşti un mobilier după propriile specificaţii, accesorizat şi de calitate apelează la designerii noştrii. Oferta noastră este foarte variată. Oferim nu doar mobila ci servicii complete legate de concepţia, proiectarea, realizarea şi montarea mobilierului în locuinţa sau locaţia dorită.

Iţi producem mobila pe care o visezi. Te ajutăm să iţi concepi propriul mobilier care să te reprezinte, să se potrivească perfect casei tale şi să fie foarte practic. Iţi punem la dispoziţie sisteme inteligente funcţionale şi de compartimentare şi o gamă largă de materiale de diferite culori. Dacă vrei iţi accesorizăm mobilierul cu electrocasnice încorporabile din oferta noastră. Trebuie doar sa dai o comanda si noi vom realiza mobilierul pe care ti-l doresti.

Experienţă

Avem o experienţă de peste 12 ani in vânzarea de mobilă, ceea ce ne ajută să fim intotdeauna pe măsura aşteptărilor tale. Datorită experienţei acumulate de-a lungul timpului reuşim să înţelegem ceea ce îşi doresc clienţii cu adevărat. Cu noi locuinţa ta va fi întotdeauna un loc în care piesele de mobilier şi culorile se vor îmbina în mod armonios astfel încât să iţi dea satisfacţia că ai făcut alegerea cea mai bună. Nu ezita sa ne contactezi daca doresti o mobila de calitate.

|  mobila de bucatarie   |  mobila de tineret   |  mobila de copii   |  mobila de dormitor   |  mobila de sufragerie   |  mobila de birou   |  mobila de baie   |  mobila de hol   |  mobila comerciala   |