Azi:   EN English       
Confort: mobila pentru casa ta Confort: mobila pentru casa ta Confort: mobila pentru casa ta
 prima pagina despre noi contact ajutor
  

·   mobila la comanda

 · mobila de bucatarie
 · mobila de tineret
 · mobila de copii
 · mobila de dormitor
 · mobila de sufragerie
 · mobila de birou
 · mobila de baie
 · mobila de hol
 · mobila comerciala

materiale


accesorii mobilier


conceptie si proiectare


sistemul de executie


sistemul de livrare


preturi, conditii de plata


garantia


Birou Confort, Calvados, Stejar cream

Design unic

Birou Confort, Pal 30mm


Birou Confort, PAL dublat (36mm)


Bucatarie, Confort


Bucatarie Confort, MDF


Bucatarie Confort, MDFMobilierul din casă nu mai trebuie să-ţi dea bătăi de cap. Nu va mai trebui să spargi pereţii ca să îţi poţi aranja mobila. E suficient să apelezi la designerii firmei Trinom SRL. Mobila la comandă îţi rezolvă problemele. Angajaţii firmei noastre vor veni la tine şi îţi vor propune mobilierul care ţi se potriveşte. Va fi o plăcere pentru orice femeie să stea în bucătărie după ce noi îţi personalizăm mobilierul. Dar nu e vorba numai de bucătării. Trinom produce mobilă pentru camere de tineret şi copii, dormitoare, sufragerii, livinguri, mobilă pentru baie sau hol. Designerii noştri vor proiecta pentru tine canapele, paturi, colţare, scaune, comode, măsuţe pentru ca să transforme casa ta într-un spaţiu care te reprezintă. Noi îţi aducem în casă armonie şi confort.

Gândeşte-te la holul tău. Ai nevoie de un cuier care să se potrivească perfect pe perete şi să nu semene cu al vecinilor. Noi ţi-l facem! Livingul are nevoie de personalitatea ta. În mobilierul pe care ţi-l vor proiecta, designerii noştri vor pune un strop din visurile tale. Comodele, scaunele, canapelele, măsuţele vor avea un design unic. În dormitor te vei odihni într-un pat cum nu mai are nimeni. Vei descoperi ce idei inovatoare au designerii noştri pentru a-ţi mobila baia. Vrei să ai copii fericiţi, care să stea cu plăcere în camera lor? Simplu: comandă mobilă pentru camere de tineret.

Dacă ai un magazin, un spaţiu comercial sau un birou care trebuie amenajate e la fel de simplu: sună şi designerii noştri nu te vor dezamăgi. Ia legătura cu noi şi vei vedea cum ţi se va schimba viaţa în bine. Îţi vom propune soluţii pentru folosirea optimă a spaţiului pe care îl ai la dispoziţie.