Azi:   EN English       
Confort: mobila pentru casa ta Confort: mobila pentru casa ta Confort: mobila pentru casa ta
 prima pagina despre noi contact ajutor
  

·   mobila la comanda

 · mobila de bucatarie
 · mobila de tineret
 · mobila de copii
 · mobila de dormitor
 · mobila de sufragerie
 · mobila de birou
 · mobila de baie
 · mobila de hol
 · mobila comerciala

materiale


accesorii mobilier


conceptie si proiectare


sistemul de executie


sistemul de livrare


preturi, conditii de plata


garantia


Living Confort, MDF orange

Design unic
Super Oferta

Living Confort, Amazon

Sistem de iluminare ambientala

Living Confort, Colorado


Living Confort, Cube

Sticla ornamentala

Living Confort, Gabriela


Living Confort, PAL


 <  1  2  > 

A fost o vreme în care locuinţele semănau cu nişte cutii de chibrituri, când fabricile de mobilă făceau mobilier de serie pentru dimensiunile standard ale apartamentelor. În sufragerie erau vitrine, fotolii, o canapea şi obligatoriu o masă mare, în mijlocul încăperii, pe lângă care te strecurai cu greu. Azi, este o provocare pentru specialiştii în amenajări interioare să decoreze spaţiul fostelor sufragerii, care au devenit livinguri.

În magazinele de profil există o variată gamă de mobilier pentru living, dar cea mai bună variantă pentru amenajarea acestor spaţii este să apelaţi la un designer care să vă proiecteze mobilierul care vă reprezintă.

În living petreceţi timp cu familia, vă simţiţi bine cu prietenii. Mobilierul greoi, masiv, a fost înlocuit de piese simple: mese alungite, cu blaturi subţiri, corpuri de mobilier minimaliste, geometrice. Materialele folosite sunt de calitate certificată. Cele mai recente tendinţe aduc la lumină metalul şi sticla, cu accente de lemn care mediază contactul. Designerii noştri pun mare preţ pe funcţionalitate, mai ales că sunt puţine locuinţele în care sufrageria a rămas distinctă de bucătărie. De obicei, cele două reprezintă un spaţiu comun, de aceea mobila la comandă trebuie gândită unitar.