Azi:   EN English       
Confort: mobila pentru casa ta Confort: mobila pentru casa ta Confort: mobila pentru casa ta
 prima pagina despre noi contact ajutor
  

·   mobila la comanda

 · mobila de bucatarie
 · mobila de tineret
 · mobila de copii
 · mobila de dormitor
 · mobila de sufragerie
 · mobila de birou
 · mobila de baie
 · mobila de hol
 · mobila comerciala

materiale


accesorii mobilier


conceptie si proiectare


sistemul de executie


sistemul de livrare


preturi, conditii de plata


garantia


Dormitor Confort, Razvan


Dormitor Confort, TV in


Dormitor Confort, Wengue, Stejar crem


 
 <  1  2  > 

După o zi plină şi obositoare, evadezi în oaza ta de linişte şi relaxare - dormitorul. Spaţiu de recreere, de destindere, de relaxare, dormitoarele trebuie să îţi inspire linişte, armonie şi să îţi inducă o senzaţie de confort.

Când intru intr-un magazin şi cauţi mobila pentru dormitoare incerci să ţi-o imaginezi in spaţiul pe care il ai la dispoziţie. Dar decât să umbli cu ruleta şi să măsori fiecare piesă de mobilier ca să ştii dacă ţi se potriveşte, mai bine apelează la o soluţie mai simplă: mobila la comanda pentru dormitoare. Designerii noştri vin la tine, iţi descoperă personalitatea şi dorinţele în materie de amenajare şi iţi propun cel mai potrivit mobilier. Vei avea mobila pe care o visezi. 

Tendinţele în amenajări interioare sunt clare: renunţă la mobilierul greoi şi alege dormitoarele aerisite. Corpuri puţine, paturi cu picior din profil - simplu şi intim. Alege un mobilier de calitate, pe care trebuie doar să il pui în evidenţă prin decoraţiuni, lumină şi culoare. Alege confortul pentru intimitatea ta.