Azi:   EN English       
Confort: mobila pentru casa ta Confort: mobila pentru casa ta Confort: mobila pentru casa ta
 prima pagina despre noi contact ajutor
  

mobila la comanda


·   materiale

 · PAL
 · MDF
 · canturi
 · blaturi

accesorii mobilier


conceptie si proiectare


sistemul de executie


sistemul de livrare


preturi, conditii de plata


garantia


PAL, D757


PAL, D775


PAL, D776


PAL, D793


PAL, D817


PAL, D854


PAL, D861


PAL, U112


PAL, U121


PAL, U125


PAL, U131


PAL, U136


PAL, U148


PAL, U155


PAL, U190


PAL, U522


PAL, U540


 
 <  1  2  3  > 

Te-am convins: ne-ai căutat şi designerii noştri ţi-au proiectat mobilierul pe care l-ai visat. O bucătărie cum nu mai are nimeni, un living sau o sufragerie în care să te simţi bine cu prietenii, un dormitor unde să te dormi liniştit, cameră de tineret şi de copii unde cei mici să se simtă confortabil, mobila de baie şi de hol - toate au fost gândite de tine şi schiţate de noi. Acum trebuie să afli şi din ce vor fi realizate acestea.

Principalele materiale pe care le folosim sunt PAL melaminat şi MDF vopsit. Oferim clienţilor noştri o gamă largă de culori, o paletă diversificată de nuanţe, din care pot alege ce li se potriveşte mai bine. Pentru cei mai pretenţioşi clienţi folosim pentru dormitoare, mobilă de sufragerii sau baruri lemn masiv, de diferite esenţe şi de o calitate ireproşabilă.

PAL-ul melaminat (plăci aglomerate laminate) este disponibil într-o vastă paletă de culori şi texturi. Plăcile de MDF (plăci fibrolemnoase cu consistenţă medie) au omogenitate deosebită şi o rezistenţă ridicată la umiditate, fiind recomandate pentru realizarea uşilor de mobilier şi a fronturilor de sertare. Finisajul final al plăcilor de MDF constă în vopsire în câmp electrostatic.

Pentru bucătării folosim PAL căntuit integral, cu uşile din MDF vopsit. Bucătaria include blatul termorezistent, paziile frontale şi laterale şi plintă antistrop. Culorile pentru carcasă, uşi şi blat pot fi alese din culorile standard fără costuri suplimentare.

Corpurile de mobilier pentru camere de zi, livinguri, sufragerii sau biblioteci sunt realizate din PAL melaminat cu unele feţe vitrate sau din MDF lăcuit.

Pentru camerele de copii şi tineret folosim PAL melaminat, căntuit cu cant ABS, pentru rezistenţă mai mare. Feţele sunt realizate din MDF vopsit într-un joc vesel al culorilor.

În plus, pentru realizarea mobilei, pe lângă plăcile anterior menţionate se folosesc şi alte tipuri de materiale şi componente cum ar fi: balturile termorezistente, canturile, plintele, etc.

Întreaga gamă de mobilier CONFORT este produsă din materiale şi componente de la producători cu renume în industria mobilei, sub un control strict al calităţii.